10:00

Fanna BK P14

Referat: Heby AIF p-14 - Fanna BK P14

Idag mötte vi Heby på ett otroligt varmt Tegelvallen!
Vi börjar matchen riktigt fint där vi kombinerar oss fram men skapar inte riktigt det självklara lägena. Tillslut hittar iaf Masse en pass fram till Hemlin som är säker i avslutet. Vi fortsätter föra matchen när Heby får göra 1-1 i klar offside. Här börjar vi tappa skallen och Heny tillåts hamna ensam med en duktig Vidar i mål och de rullar in 2-1.
Andra perioden hade inte hunnit vara i mer än 4min när Masse är säker i avslutet och kvitterar till 2-2. Fem minuter senare drar Viggo iväg på sin kant och får till ett bra avslut till en ledning till oss med 3-2. Här tror man vi ska ta över matchen. Men brist på avbytare och tubga ben gör att fokus hamnar på fel saker. Vi gnäller, håller på med efterslängar och är frustrerade överlag. Heby utnyttjar läget och gasar iväg till hela 6-3 varav en är på straff. Vi skapar lite spänning när Viggo reducerar till 6-4 på straff men idag orkar vi inte.

Spelmässigt ingen katastrof, vi kan dock bättre och har inte avsluten med oss. Idag förlorar vi på att fokus hamnar på helt fel saker. En reaktion är förståeligt men man kan inte älta det en hel match. Till försvar var inte förutsättningarna optimala idag, grabbarna är i tonåren och det är mycket attityd och allt vad tonåren innebär. Vi jobbar på det! När det går bra så är de lätt att vara ödmjuka men vi har svårare när vi inte har resultaten med oss. Vi kommer såklart fortsätta prata om det med grabbarna och i stridens hetta är det många gånger svårt att samtala konstruktivt.